مشاوره دندانپزشکی

مشاوره رایگان زیبایی بیماری های دهان و دندان و سرطان - 09122625000

مشاوره دندانپزشکی

مشاوره رایگان زیبایی بیماری های دهان و دندان و سرطان - 09122625000

مشاوره دندانپزشکی

مشاوره رایگان زیبایی بیماری های دهان و دندان و سرطان و بیماری های با منشا سیستم ایمنی - اتو ایمیون و ایمپلنت و کاربرد لیزر در دندان پزشکی 02634207262

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

4 روش برای جذابیت بیشتر

مشاوره دندانپزشکی | يكشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۵:۱۵ ب.ظ

ضعیت ظاهری افراد می‌تواند از چند نظر اهمیت داشته باشد. اول این که همان طور که همه ما به تجربه دریافته‌ایم، وضعیت ظاهری ما می‌تواند روی اطرافیان تاثیر بگذارد.

،در کنار این موضوع برخی مطالعات نشان از تاثیر لباس‌هایی که می‌پوشیم بر خود ما دارد؛ این که برخی سبک‌های پوشش می‌تواند نه تنها بر خلق و خوی ما که حتی بر توانایی‌های شناختی ما نیز تاثیر بگذارند. اما این تمام داستان نیست.

نحوه پوشش و وضعیت ظاهری ما می‌تواند روی روابط ما با همسرمان نیز تاثیرات خاصی گذاشته و حتی اثری تعیین‌کننده بر میزان رضایت از زندگی مشترک در ما و همسرمان داشته باشد. در این مطلب می‌خواهیم در رابطه با اهمیت داشتن جذابیت ظاهری برای همسر، صحبت کنیم و این که در این زمینه لازم است به چه نکاتی توجه داشته باشیم.

  • مشاوره دندانپزشکی

روزه داری و رعایت الگوی غذایی

مشاوره دندانپزشکی | شنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۳:۱۶ ب.ظ

ماه رمضان و روزه داری همیشه حال و هوای خاص معنوی و تاثیرات جسمانی بسیار زیادی دارد و همزمان شدن این ماه با روزهای گرم و طولانی سال، اهمیت توجه به تغذیه‌ سالم و مناسب را دوچندان می‌کند.

 در ماه مبارک رمضان سه الگوی وعده‌های غذایی، تغذیه‌ای و خواب روزه‌دارن تغییر می‌کند و کارشناسان و متخصصان همواره افراد را به رعایت توصیه‌های پزشکی و تغذیه‌ای ، حفظ رژیم غذایی متعادل و نوشیدن مایعات کافی تشویق کرده و اهمیت استراحت و ورزش منظم را به آن‌ها یادآوری می‌نمایند.

  • مشاوره دندانپزشکی

ماسک برنج و رفع آلرژی های بهاری پوست

مشاوره دندانپزشکی | چهارشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۵:۰۵ ب.ظ

                  

در فصل بهار و تابستان، احتمال التهاب پوست و قرمز شدن آن زیاد می شود بنابراین باید از ماسک هایی استفاده کرد که هم التهاب را کاهش دهد و هم پوست را زیبا می‌کند. معمولا ماده ای که در بیشتر ماسک ها استفاده می شود، عسل یا لیمو است که نقش آنتی اکسیدانی دارد. جودوسر اثر نرم کنندگی زیادی بر پوست های خشک و خشن دارد و در درمان اگزما و آکنه هم استفاده می شود. ترکیب آن با ماست و عسل، مخلوطی خارق العاده برای نرم کردن همه پوست هاست.

برای تهیه این ماسک به یک سوم فنجان جو دوسر، یک دوم فنجان آب داغ، یک قاشق غذاخوری عسل و یک تا ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده شیرین نشده احتیاج دارید؛ آب را به جو اضافه کنید و به مدت چند دقیقه هم بزنید تا کاملا باز شود. عسل و ماست را به آن اضافه کنید و در مخلوط کن قرار دهید تا به خوبی مخلوط شود. ماسک را روی صورت قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس با آب ولرم بشویید.

  • مشاوره دندانپزشکی

هرآنچه باید قبل لمینیت دندان بدانیم !

مشاوره دندانپزشکی | سه شنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۲:۳۷ ب.ظ

کسانی که دندان‌های بدرنگ و بد شکل دارند، دندان‌های شکسته دارند یا بین دندان‌هایشان فاصله است می‌توانند از این روش استفاده کنند. البته بهتر است قبل از تصمیم گیری با دندانپزشک مشورت کنید. به لمینیت، لامینیت نیز گفته می‌شود.

 

انواع لمینیت دندان

 

لمینیت دندان انواع گوناگونی دارد:

 

۱) کامپوزیت که به ونیر کامپوزیت مشهور است.

 

۲) سرامیکی (پرسلن ونیر)

 

نوع سرامیکی نسبت به ونیر کامپوزیت استحکام بیشتری دارد، در نتیجه از طول عمر بالاتری برخوردار است. همچنین قیمت آن بالاتر است اما در نوع کامپوزیت ونیر تراش دندان کمتر بوده و در بعضی موارد نیاز به تراشیده شدن است.

 

دانستن این نکته لازم است که در صورت استفاده از نوع سرامیکی امکان برداشتن لمینیت به دلیل تراشیده شدن دندان وجود ندارد. ولی در کامپوزیت ونیر این امکان هست.

 

  • مشاوره دندانپزشکی

عواملی که جوش صورت را تشدید می کند ؟

مشاوره دندانپزشکی | يكشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۸ ب.ظ

زمانی پوست آکنه می‌زند که فولیکول‌های مو توسط چربی و سلول‌های مرده پوست مسدود می‌شود. این جوش‌ها بیشتر در نواحی صورت، گردن، قفسه سینه، ناحیه پشت و شانه‌ها دیده می‌شود که بالاترین فعالیت غدد چربی را دارند. آکنه بیشتر به دو شکل ضایعات التهابی و ضایعات غیرالتهابی دیده می‌شود.

 

در نوع غیرالتهابی معمولا جوش‌های سرسفید یا شیری و سرسیاه ظاهر می‌شوند که دلیل آن مسدود شدن منافذ فولیکول‌های مو با ترشحات چربی، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌هاست.

 

ضایعات التهابی پوست از دیگر مشکلاتی است که معمولا به شکل‌های مختلف مشاهده می‌شود:

 

- دمل یا جوش چرکین برآمدگی کوچک برجسته‌ای است که همان التهاب و عفونت در فولیکول‌های مو است. دمل‌ها اغلب قرمز و حساس هستند.

 

 

- جوش چرکی برآمدگی قرمز و حساسی است که نوک آن به رنگ سفید دیده می‌شود.

 

- غده چرکی برآمدگی بزرگ، سفت و دردناکی است که زیر سطح پوست ظاهر می‌شود. این نوع جوش با ایجاد ترشحات عمیق در فولیکول مو ایجاد می‌شود.

 

- کیست برآمدگی دردناک و چرکینی است که زیر سطح پوست پدیدار می‌شود که جای آن ماندگار است.

 

  • مشاوره دندانپزشکی

بوی بد دهان ناشی از چیست ؟

مشاوره دندانپزشکی | شنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۳:۱۶ ب.ظ


بوی بد دهان، یکی از مشکلات بهداشتی است که اغلب افراد با آن دسته و پنجه نرم می کنند و باعث می شود این دسته از افراد، در برخوردهای روزمره خود تا حدودی از صحبت در جمع خودداری کنند.

 

بوی بد دهان که می‌تواند علل مختلفی داشته باشد، یکی از مشکلات بهداشتی گریبانگیر اغلب افراد جامعه است. همین مسئله باعث می‌شود این دسته از افراد به خصوص آنهایی که به شدت گرفتار این مشکل بهداشتی هستند، کمتر در جمع دوستان، فامیل و…، صحبت کنند. زیرا، تلاش می‌کنند این مشکل را از نگاه دیگران دور نگه دارند. اما، وقعیت این است که بوی بد دهان، می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد که یکی از آنها مربوط به سلامت دهان و دندان است. چه بسا، بوی بد دهان می‌تواند ناشی از سایر بیماری‌هایی باشد که فرد به آنها توجه ندارد.

 

راحله زندی مسئول آموزش به بیمار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه عوامل متعددی در پوسیدگی دندان مؤثر هستند، گفت: استفاده از مسواک و خمیردندان، نخ دندان و محلول دهان شویه (به تعداد کافی و به روش صحیح)، تغذیه صحیح، عدم مصرف سیگار و مواد مخدر، سلامت عمومی فرد (وجود بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت، سرطان و…)، شکل و فرم دندان‌ها، وضعیت بزاق، مقاومت دندان‌ها در جلوگیری از بروز پوسیدگی دندان‌ها تأثیرگذار هستند.

 

وی افزود: شیارهای سطح جونده، سطوح بین دندانی و طوق دندان از محل‌های شایع پوسیدگی هستند. تغییر رنگ دندان، سوراخ شدگی، حساس شدن یا درد گرفتن دندان، بوی بد دهان، گیر کردن مواد غذایی بین دندان‌ها و پاره شدن نخ دندان، از نشانه‌های پوسیدگی دندان هستند.

 

زندی، دو عامل دهانی و خارج دهانی را در بوی بد دهان دخیل دانست و گفت: عدم رعایت بهداشت، پوسیدگی دندان، کاهش جریان بزاق، تغذیه، بیماری‌های لثه و زبان، بیماری‌های دستگاه تنفسی فوقانی، بیماری‌های ریوی، بیماری‌های دستگاه گوارش، تغییرات هورمونی (بلوغ و حاملگی) دیابت، صرف الکل و دخانیات، سایر بیماری‌های سیستمیک در بروز بیماری‌های دهان و دندان تأثیرگذار هستند.

 

وی، درمان‌های دندان پزشکی برای پوسیدگی را فلوراید تراپی، فیشورسیلنت، ترمیم دندان، پالپوتومی، کشیدن دندان، جرم گیری و برساژ، ارتودنسی، فضا نگهدارنده عنوان کرد. همچنین روش‌های مختلف استفاده از فلوراید را روش‌های موضعی (دهان شویه، خمیردندان، ژل و وارنیش) و روش‌های خوراکی (افزودن فلوراید به آب آشامیدنی، نمک و شیر، استفاده از قرص و قطره فلوراید) بیان کرد.

 

سید زهره طبیب زاده نوری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: بوی بد دهان علل مختلفی دارد که یکی از دلایل آن می‌تواند پلاک میکروبی و جرم باشد، جرم گیری دندان‌ها و از بین بردن مشکلات لثه‌ای و ترمیم پوسیدگی‌های دندانی از مهم‌ترین راه‌های رفع بوی بد دهان است، در واقع جرم گیری به عنوان درمان مادر در دندانپزشکی تلقی می‌شود.

                                                                                

این متخصص بیماری‌های لثه، اظهار کرد: یکی از درمان‌های اولیه و مقدماتی برای تمام درمان‌های آینده دندانپزشکی، در صورتی که بیمار جرم دندانی داشته باشد، جرم گیری است.

 

وی ادامه داد: اگر دندان بیماری جرم داشته باشد، باعث می‌شود که بافت‌های پشتیبانی کننده دندان که سلامت ریشه‌های دندان‌ها را تضمین می‌کنند آسیب ببینند، چرا که جرم باعث تجمع پلاک‌های میکروبی اطراف بافت‌های دندانی می‌شود و به تدریج باعث صدمه به سایر بافت‌های دندان می‌شود.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه جرم گیری کاری اساسی و اصولی در حوزه درمان بیماری‌های دهان و دندان است، خاطرنشان کرد: جرم گیری برای سایر درمان‌های دندان پزشکی، درواقع به عنوان درمان مادر تلقی می‌شود، بنابراین جرم گیری ضروری است و هیچ اثر منفی بر مینا و ریشه دندان‌ها ندارد.

 

طبیب زاده نوری افزود: چنانچه جرم گیری به درستی انجام شود، بافت‌های محافظی که در سطح ریشه هستند و در اثر جرم گیری از سطح ریشه برداشته می‌شوند به تدریج طی هفته‌های آتی و ماه‌های اول ترمیم می‌شوند و هیچ آسیبی به بافت‌های پشتیبان دندان وارد نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از دلایل بوی بد دهان می‌تواند پلاک میکروبی و جرم باشد، اضافه کرد: بوی بد دهان علل مختلفی دارد که یکی از دلایل آن می‌تواند پلاک میکروبی و جرم باشد، پس از تشخیص، جرم گیری دندان‌ها، از بین بردن مشکلات لثه‌ای و ترمیم پوسیدگی‌های دندانی از مهم‌ترین راه‌های رفع بوی بد دهان است.

 

این متخصص بیماری‌های لثه بیان کرد: زمانی که به بهداشت دندان توجهی نشود، جرم‌های دندان به مرور روی هم انباشته شده و حالت ناهموار و زبری ایجاد می‌کند در نتیجه میکروب‌های جدید تر راحت تر رسوب کرده و تشکیل پلاک میکروبی بر روی جرم‌ها تسریع می‌شود و به سمت تحلیل ریشه می‌رود.

 

وی، زمان انجام جرم گیری را بسته به جرم تشکیل شده در دهان دانست و گفت: اگر فردی جرم تشکیل شده داشته باشد باید جرم را در اسرع وقت بردارد و در مقابل اگر فردی بهداشت دهان و دندان مناسبی دارد نیازی به جرم گیری ندارند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص مراقبت از دندان، استفاده از مسواک و خمیردندان‌های مناسب، افزود: مهم‌ترین وسیله‌ای که برای از بین بردن پلاک میکروبی وجود دارد، مسواک زدن به روش صحیح و با خمیر دندان مناسب است.

 

طبیب زاده نوری گفت: خمیر دندان‌های سفید کننده به دلیل دارا بودن مواد ساینده معمولاً سطح تمیزتری را ایجاد می‌کنند و این در حالی است که لزوماً برای استفاده مداوم مناسب نیستد و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند.

 

وی استفاده از مسواک‌های نرم و متوسط، نخ دندان و خمیر دندان معمولی با سایندگی کم را توصیه کرد و افزود: جرم گیری معمولاً دردناک نیست ولی اگر چنانچه آستانه تحمل درد بیمار پایین باشد و جرم گیری زیر لثه‌ها انجام شود ممکن است این عمل برای بیمار خوشایند نباشد، البته در این موارد جرم گیری با بی حسی انجام می‌شود.

 

این متخصص بیماری‌های لثه، درباره روش بروساژ دندانی، توضیح داد: یکی از روش‌های از بین بردن زردی و جرم‌های دندان بعد از جرم گیری بروساژاست، بروساژ به برق انداختن دندان‌ها کمک می‌کند و روشی تکمیلی برای جرم گیری دندان است.

 منبع : مهر 


  • مشاوره دندانپزشکی

10 ترفند طلایی برای سفیدکردن طبیعی دندان‌ها

مشاوره دندانپزشکی | پنجشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۲:۲۸ ب.ظ

دندان های هالیوودی و لبخندی زیبا یکی از دلایل روی آوردن مردم به بلیچینگ و روش های دیگر مانند این است در حالی که هزینه های لمینیت و کامپوزیت بسیار بالا هستند .


بلیچینگ روشی برای ‏سفید کردن دندان‌هاست که عمدتا به دو روش انجام می‌شود یا در مطب و با استفاده از لیزر یا در خانه و با ‏استفاده از سفید‌کننده با غلظت بالا. این روش معمولا برای برطرف کردن تیرگی‌ و رنگدانه‌هایی است که به ‏مرور زمان و بر اثر مصرف چای و قهوه، توت فرنگی و سیگار، ادویه، نوشابه‌های رنگی و .... ایجاد می‌شود.

با ‏این‌که از این روش به‌عنوان کم خطرترین روش سفید کردن دندان یاد می‌شود، اما تحقیقات جدید نشان داده ‏که محصولاتی که حاوی هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژنه‌اند، به بافت عاج دندان که زیرمبنای دندان قرار ‏دارد و پرویین دندان است، آسیب می‌زنند.


موادی که در بلیچینگ دندان استفاده می‌شود ترکیبی از ‏هیدروژن پروکساید است، یعنی همان آب اکسیژنه و یک سری اکتیویتر‌ها (فعال کننده‌ها) در درصد‌های ‏متفاوت که در برند‌های مختلف به آن اضافه می‌شود.


بنابر گزارش ‏یونایتدپرس، دندان حاوی عاج، مینای دندان و بافتی است که ریشه را به لثه متصل می‌کند، درحالی‌که بیشتر ‏مطالعات روی سطح مینایی دندان تمرکز شده، این بررسی جدید به تأثیر ترکیب هیدروژن پراکسید روی ‏کلاژن‌هایی پرداخته که بیشتر لایه بافت عاج را تشکیل می‌دهند.‏ محققان در بررسی‌های خود و با قرار دادن ‏هیدروژن پراکسید روی عاج مشاهده کردند که در حضور این ماده، پروتیین‌های موجود روی عاج دندان از بین ‏رفتند.




دندانپزشکان اما همواره در پاسخ به سوال متقاضیان سفید کردن دندان، تنها به این پاسخ بسنده می‌کنند ‏که با این روش، دندان‌ها دچار حساسیت موقتی می‌شوند، اما مضرات آن خیلی بیشتر از اظهارات دندانپزشکان ‏است و فرسودگی مینای دندان توسط مسواک، مهمترین عارضه‌ای است که پس از درخشان کردن دندان‌ها ‏ایجاد می‌شود. فرسایش دندان‌ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان‌ها در کنار حساسیت‌های شدید ‏دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است تنها در شرایط ضروری استفاده شود.‏ ‏

چند روش ساده برای سفید کردن دندان‌ها در خانه

در شرایطی که سفیدکننده‌های شیمیایی به شدت آسیب‌زا هستند، می‌توان از چند روش خانگی برای سفید ‏کردن دندان‌ها استفاده کرد.‏

خمیر جوش شیرین و پراکسید هیدروژن

با مخلوط کردن یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین با پراکسید هیدروژن در یک ظرف کوچک، خمیر ‏نازکی درست و از مسواک نرم برای مالیدن خمیر روی دندان استفاده کنید و به آرامی به مدت ٢ دقیقه ‏مسواک بزنید. سپس بشویید و با خمیر دندان به‌طور منظم مسواک بزنید

قرقره کردن پراکسید هیدروژن

با خمیر دندان معمولی مسواک بزنید. یک دوم فنجان آب را با دو قاشق غذاخوری از پراکسید هیدروژن ‏مخلوط کنید و در دهان خود برای یک دقیقه قرقره کنید. برای حذف پراکسید هیدروژن، مسواک بزنید و با ‏آب بشویید. هر روز این کار را تکرار کنید تا زمانی که دندان‌هایتان روشن شود

استفاده از خمیر نمک دریا و جوش شیرین ‏

یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین را با یک دوم قاشق چای‌خوری نمک دریا با یک کمی آب در یک ظرف ‏کوچک مخلوط کنید تا خمیری نازک ایجاد شود. از مسواک نرم برای مالیدن خمیر روی دندان استفاده ‏کنید و به آرامی به مدت ٢دقیقه مسواک بزنید. سپس با آب بشویید و پس از آن با خمیر دندان به‌طور ‏منظم مسواک بزنید.

مسواک زدن با خمیر پودر زردچوبه ‏

یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه ارگانیک و کمی آب را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید تا یک خمیر ‏نازک ایجاد شود. از مسواک نرم برای مالیدن خمیر روی دندان استفاده کنید و به آرامی به مدت ٢ دقیقه ‏مسواک بزنید. مراقب باشید که پاشیده نشود، زیرا می‌تواند همه جا رارنگی کند. سپس با آب بشویید و پس از آن با ‏خمیر دندان به‌طور منظم مسواک بزنید.

مسواک زدن با زغال سنگ فعال

پودر زغال‌سنگ با درجه فعال مواد غذایی را روی مسواک مرطوب بپاشید، سپس به مدت ٢ دقیقه مسواک ‏بزنید. مراقب باشید که پاشیده نشود، چون می‌تواند همه جا را لکه‌دار کند. پس از آن با آب بشویید و به‌طور ‏منظم مسواک بزنید.

مسواک زدن با خمیر آب لیمو و جوش شیرین

یک قاشق چای‌خوری آب لیمو را با جوش شیرین به مقدار لازم مخلوط کنید تا خمیری نازک ایجاد شود. با مسواک نرم و به آرامی به مدت ٢ دقیقه مسواک بزنید و با آب بشویید، سپس با خمیر دندان به‌طور ‏منظم مسواک بزنید تا آب‌لیمو از بین برود

غرغره روغن نارگیل و مسواک زدن ‏

یک قاشق غذاخوری از روغن نارگیل ارگانیک را در دهان بریزید و غرغره کنید. آن را در اطراف دهان خود ‏برای ٢٠-٥دقیقه بچرخانید. (مانند وقتی که دهان‌شویه استفاده می‌کنید) جوش‌شیرین را روی مسواک ‏مرطوب بپاشید و دندان‌های خود را مسواک بزنید و بشویید

شست‌وشوی دندان با سرکه سیب

یک قاشق غذاخوری از سرکه سیب را مانند دهان‌شویه در اطراف دهان خود برای ٢ دقیقه شست‌وشو دهید، ‏پس از آن مسواک خود را در سرکه سیب فرو کرده و برای کمک به حذف لکه‌ها مسواک بزنید و بعد بشویید و ‏سپس دندان‌های خود را با جوش‌شیرین و خمیر دندان مسواک بزنید تا تمام سرکه سیب حذف شود.‏

ضدعفونی کردن دهان و دندان با جوش‌شیرین، خمیر دندان و هیدروژن پراکسید

٢قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین را با ٢ قاشق چای‌خوری از خمیر دندان و یک قاشق چای‌خوری از پراکسید ‏هیدروژن مخلوط کنید. مخلوط را روی دندان‌ها پخش کنید و ١٠-٥ دقیقه آن را رها کنید. دندان‌ها را با ‏مخلوط مسواک کنید و سپس به‌طور کامل با آب بشویید. برای حذف تمام پراکسید هیدروژن با خمیر دندان ‏به طور منظم با جوش شیرین مسواک بزنید.

خمیردندان سفید‌کننده خانگی با اسانس‌های روغن

مقدار مساوی از روغن نارگیل ارگانیک و جوش شیرین را با چند قطره روغن نعناع، اسانس نعناع یا روغن ‏چوب دارچین مخلوط کنید، تا خمیر دندان ایجاد شود


  • مشاوره دندانپزشکی

مشاوره دندانپزشکی با مشاور و مدرس دندانپزشکی

مشاوره دندانپزشکی | چهارشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲ ب.ظ

مشاوره دندانپزشکی با مشاور دندانپزشکی و مدرس دندانپزشکی دکتر مهیار

مشاوره دندانپزشکی
در بخش مشاوره دندانپزشکی به تمام سوالات دهان و دندان و دندانپزشکی شما پاسخ داده خواهد شد. مشاور دندانپزشکی و مدرس دندانپزشکی ، دکتر مهیار آماده پاسخگویی رایگان به همه پرسش هایی از جمله ایمپلنت، زیبایی، طرح لبخند و ... هستند.
برای پرسش سوالات خودتون میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید:


یا با شماره زیر تماس بگیرید:

۳۴۲۰۷۲۶۲ ۰۲۶

  • مشاوره دندانپزشکی